Війна-війною, а діти — квіти життя!

Війна-війною, а діти — квіти життя!

Не дивлячись на ситуацію, що склалася в країні, браві ініціатори та організатори в черговий раз подарували дітям чудове свято! 17–18 травня 2014 року відбулася 14-я дитяча велогонка «Ми — чемпіони!».

Як завжди, карапузи від 2-х років і юні спортсмени боролися до останнього, щоб довести свою першість, вирвати перемогу на радість батькам і відчути себе чемпіоном. У цій в гонці брало участь вже близько 700 дітей! Що ж буде далі? — Пора виходити на світовий рівень 😉

Все було організовано ідеально — траси, огороджені в залежності від віку учасників; судді, з декількома секундомірами в руках, щоб зафіксувати найбільш чесний результат; маршали, які контролюють ситуацію на дорозі, що допомагають малюкам; їжа, напої, розваги, подарунки та багато іншого.

Учасники велоперегонів на старті

Правда, трохи не порадувала ситуація з подарунками учасникам… Хотілося, щоб дітки не могли утримати в руках пакет з презентами, але, на жаль, подарункових спонсорів виявилося зовсім небагато. Друкарня «Салютис Принт» зі свого боку підготувала чемпіонам розмальовки з загадками і ребусами, пам’ятні плакати і грамоти. І будемо далі агітувати компанії дарувати дітям свято — вони наше майбутнє, наші підростаючі підкорювачі вершин, їм потрібно гідне заохочення!

Дякуємо організаторам, волонтерам, батькам і їх юним велосипедистам за чергову знаменну подію!